Křesla, postele, sedací soupravy, noční stolky, botníky

DIY držáky na truhlíky

Chtěli byste mít okrasné květinové truhlíky, ale nemůžete si z nějakého důvodu dovolit postavit je na okno? Jedna z možností je koupit držáky na truhlíky, mohou být závěsné, ale i jako pouhá zábrana před spadnutím. Nebo můžete spojit truhlík a držák v jedno. A téměř zadarmo, stačí si to udělat hezky doma - prostě DIY.

Recenze: zábrany na truhlíky rozpěrné

Opět jsme pro vás vyzkoušeli jeden z produktů, o které máte zájem. Zábrany na truhlíky rozpěrné jsme vyzkoušeli na vlastní okna. Jde o typ zábrany na truhlíky, které jsou však variabilní díky tomu, že si můžete sami nastavit vlastní šířku. Slibují také jednoduchou montáž a bezproblémovou údržbu. A tak k nám do redakce na okno putovala zábrana na truhlíky rozpěrná s názvem Paris. Žádný motiv věže nečekejte, velmi klasická ocelová konstrukční ocel s drobným okrasným prvkem (vprostřed kytička), dává na první pohled vědět, že se zde jelo na kvalitu a použitelnost a ne přehnané estetično. Ale je to v pořádku.

Opravy bytových jader

Proč se tak v tak velkém měřítku lidé pouštějí do rekonstrukce bytového jádra? Je to jednoduché, dřívější režim je pryč, technologie je jinde a nároky na soukromí jsou také daleko vyšší. Zejména dožití umakartových stěn původních šachet a jader je prvním faktorem, proč jít do rekonstrukce. S tím souvisí také nevyhovující stavebně fyzikální, především akustické, parametry původních stěn. Řešením může být pórobetonová příčka. Pórobetonové příčky mají i při minimálních tloušťkách vysokou pevnost a dodávají obyvatelům pocit bydlení ve zděném domu. Vnáší do konstrukčního systému paneláků minimální zatížení, přesto fungují jako dokonalé stěny, do kterých si obyvatelé snadno sami přišroubují i těžkou polici nebo zavěsí obraz. Jiný materiál, který by to umožnil, je řádově několikanásobně těžší, což může způsobit i komplikace při stavebním povolení.

Sekční garážová vrata jsou nejpopulárnější. Ptáte se, proč?

sekční garážová vrata Brno

Vzhled rodinného domu výrazně ovlivňují garážová vrata. Pakliže se chcete zbavit starých garážových vrat a investovat do nových modelů, potom byste se měli ohlížet nejen na kvalitu konstrukce, ale také na vzhled. Design by měl korespondovat se vzhledem oken a vchodových dveří. V následujících řádcích vám prozradíme, jaká garážová vrata můžete zakoupit a proč jsou zrovna sekční garážová vrata nejpopulárnějším řešením.