Křesla, postele, sedací soupravy, noční stolky, botníky

Články

Trend: Designová písmena v interiéru

Napsal Mojmír Stellman. Posted in Interiérové doplňky.

3D písmena a číslice již nejsou jen záležitostí dětských pokojů, ale postupně se stávají součástí designových prvků umístěných po celém bytě. Na trhu tak můžeme najít jak nepřeberné množství doplňků, tak spoustu funkčních kusů nábytku jako jsou židle či stolky. Načerpejte trochu inspirace a objevte jejich kouzlo.

Mít kouzelný interiér je snadné

Napsal Mojmír Stellman. Posted in Interiérové doplňky.

Když si mladí lidé zakládají rodinu a vytváří domácnost, často nemají žádnou představu, jak by měl být dům či byt „seskládán“ a jak správně rozložit prostor, který je k dispozici. Možná si přejí, aby jejich domy měly více než luxusní interiéry. Proto je zde tým opravdových nadšenců, kteří jsou empatičtí a nejen v hlavách dokáží vytvořit ideální prostředí pro domov pro každého jedince. Jedním z unikátních prvků je designové řešení 3D Corian. Úžasný efekt rozsvítí celou místnost do podob, které si ani neumíte představit. Zjistěte více o této technologii!

 

Luxusní svítidla

Napsal Mojmír Stellman. Posted in Interiérové doplňky.

Svítidla jako taková nemusí být jen klasické lampy a lustry ze skla nebo plastu. Pod tímto pojmem si také můžeme přestavit luxusní osvětlení, které klade důraz na čistotu a moderní design. Důležitá je nejen funkcionalita, ale také pocit, který tato svítidla ve vás zanechají. Pokud jsou například součástí luxusních obchodů nebo jiných interiérů, dokreslují zde celkovou atmosféru. Vyrobena mohou být z nejrůznějších materiálů, například z klasického českého skla, které má i ve světě svou tradici nebo z křišťálu. Neříkejte, že by se vám nelíbilo mít doma takové malé umělecké dílo?