Křesla, postele, sedací soupravy, noční stolky, botníky

V nové kuchyni se bude vařit jedna radost

Plánujete rekonstrukci kuchyně? Trávíte v kuchyni spoustu času, protože vás vaření baví? Vytvořte si kvalitní zázemí pro svou oblíbenou činnost. Kuchyň je místnost, ve které budete vařit a připravovat lahodné pokrmy pro celou svou rodinu. Aby se vám dobře vařilo, musí vám kuchyň svým vybavením a uspořádáním vyhovovat. Levné kuchyně Brno mají širokou nabídku kuchyní, které si vyberete podle rozměrů, barvy i způsobu provedení.

Masívny nábytok má svoje čaro

Masívny nábytok v porovnaní s nábytkom z lamina vydrží až niekoľkonásobne viac. Navyše nehrozí jeho kývanie a podobné problémy, ktoré sú napríklad pri nábytku z drevotriesky častým javom. Hoci pri nákupe je masívny nábytok drahší ako ten z lamina alebo drevotriesky, mali by sme na jeho cenu vnímať z dlhodobého hľadiska.

Realizace interiérů za pomoci architekta

Jaký je zhruba průběh realizace interiérů za pomoci architekta? První schůzka má za cíl konzultaci představ a požadavků zákazníka, výměnu základních údajů, jako jsou rozsah projektu, časovou posloupnost zakázky, platební podmínky. Druhá schůzka slouží k zaměření prostoru, pořízení fotodokumentace stávajícího stavu. Na třetí schůzce dojde k předání první fáze návrhu. Koncept řešení dispozice v několika variantách. Konzultace návrhu s klientem za účelem projednání připomínek a výběru nejvhodnější varianty. Čtvrtá schůzka dopracování návrhu, návrh půdorysu, vizualizace 3D, stylu, vzorkovnice materiálů a barev. Další fází je realizace projektu, pořízení nábytku a dekorací a všech služeb souvisejících s realizací. Cena za službu záleží na rozsahu zakázky, typu místnosti, počtu konzultačních schůzek a vzdálenosti místa realizace.

Dokonalá ložnice?

V dnešní době jsou na bydlení kladeny vyšší nároky než v minulosti. Moderní ložnice nepředstavují pouze místnost, kde se vyspíte, je to také místo, kde relaxujete a odpočíváte. Z tohoto důvodu byste měli dbát na to, abyste se ve své ložnici cítili opravdu dobře. Ložnice Brno vám nabízí moderní a kvalitní nábytek i celé sestavy, které můžete dokonale sladit s bytovými doplňky.