Křesla, postele, sedací soupravy, noční stolky, botníky

Sekční garážová vrata jsou nejpopulárnější. Ptáte se, proč?

sekční garážová vrata Brno

Vzhled rodinného domu výrazně ovlivňují garážová vrata. Pakliže se chcete zbavit starých garážových vrat a investovat do nových modelů, potom byste se měli ohlížet nejen na kvalitu konstrukce, ale také na vzhled. Design by měl korespondovat se vzhledem oken a vchodových dveří. V následujících řádcích vám prozradíme, jaká garážová vrata můžete zakoupit a proč jsou zrovna sekční garážová vrata nejpopulárnějším řešením.

Garážová vrata musí splňovat poměrně náročné požadavky. Musí respektovat české normy, což dokládají příslušné certifikace. Dodací lhůty jsou různé. Některé firmy slibují montáž garážových vrat do měsíce, jiné do dvou měsíců. Na to se musíte informovat u konkrétního dodavatele.

Bohatá nabídka garážových vrat

V současné době je k dostání pestrá škála garážových vrat – sekční, zdvižná, rolovací, dvoukřídlá, posuvná a atypická. Dle vlastního uvážení si zvolíte způsob pohánění. Levnější variantou je manuální otevírání garážových vrat. Potrpíte-li si na komfortu, sáhnete po vratech poháněných motorem.

Sekční garážová vrata Brno

Kvalitu, praktičnost a funkčnost – to jsou charakteristické rysy sekčních garážových vrat Brno. Vyrábí se v mnoha rozměrových variacích a výrobce vyhoví také individuálním požadavkům. Konstrukce je tvořena lamelami se šířkou v rozpětí 40 až 50 centimetrů. Cena garážových vrat záleží na vašich požadavcích – zateplení, manuální či motorové pohánění, kování a podobně.

Jestliže zvolíte dražší variantu s motorovým pohonem a dálkovým ovládáním, nemusíte se bát samovolného zavření vrat. Sekční garážová vrata Brno jsou opatřena pádovou brzdou, která zastaví nežádoucí pohyb.

Výhody sekčních garážových vrat

  • Můžete si vybrat z pestré škály barev.
  • Mají vynikající tepelněizolační vlastnosti.
  • Otevírají se pod strom a tím šetří prostor v garáži.
  • Nejsou hlučná.
  • Vydrží dlouhá léta.